Strategisch partnerschap AAF Europe en ClearSphere

Blog

Branches

Bedrijfsnieuws

AAF Europe en ClearSphere hebben aangekondigd dat de bedrijven een strategisch partnerschap zijn aangegaan met een lange staat van dienst in het leveren van producten & diensten aan de cleanroom industrie in Ierland.
 

Dit partnerschap brengt het totaalconcept van ClearSphere samen, van ontwerp tot validatie en aftersales, als een perfecte match voor de ambitie van AAF Europe om haar activiteiten op het gebied van hoogzuivere luchtfiltratie en apparatuur verder uit te breiden met belangrijke voordelen in een lokale structuur: beschikbare lokale voorraad voor betrouwbare leveringen, technische ondersteuning voor en na de bestelling, aanvullende diensten zoals het monteren van HEPA-filters en integriteitstesten, evenals speciale aftersales.

Vertegenwoordiger van ClearSphere [Peter Marron, Managing Director], zei: "We kijken ernaar uit om zowel AAF's als ClearSphere's serviceniveau in Ierland te verbeteren. "                                                        

Klanten van ClearSphere kunnen nu vertrouwen op ClearSphere voor hun volledige luchtfiltratiebehoeften. Van het assisteren bij de specificatie en het garanderen van de supply chain tot en met de installatie en het testen. Dit alles zal 24 uur per dag beschikbaar zijn via de specificatie-ingenieurs van ClearSphere en de service- en validatieafdelingen. Een groot en breed voorraadassortiment is al aanwezig in Ierland, klaar voor verzending en in geval van nood direct geleverd door ClearSphere. We bieden ook een voorraaddienst met speciale opslag voor klanten.

 

Documentzoeker
Contact
E-Mail
Bovenkant pagina