Donatie Daikin Europa voor Oekraïense vluchtelingen

Blog

Bedrijfsnieuws

Daikin Europe, inclusief de AAF bedrijvengroep, doneert 1 miljoen euro aan de vluchtelingenorganisatie van de Verenigde Naties (UNHCR) om humanitaire hulp te bieden aan de mensen in Oekraïne en de mensen die ontheemd zijn als gevolg van het conflict in Oekraïne.

Als wereldwijde groep met vestigingen in meer dan 160 landen en bijna 90 000 werknemers, gelooft Daikin in het belang van de bescherming van de veiligheid en gezondheid van zijn werknemers en hun gezinnen over de hele wereld.

In naam van de Daikin-groep heeft Daikin Europe onlangs beslist om 1 miljoen euro te schenken aan de UNHCR, die bescherming en hulp biedt aan de bevolking van Oekraïne. Daikin zal ook producten doneren voor de huisvesting van vluchtelingen en onderwijsfaciliteiten. Daarnaast zullen medewerkers van Daikin Europe geld inzamelen om hun Oekraïense collega's en hun families te steunen.

Masatsugu Minaka, Vice President van Daikin Industries en voorzitter van Daikin Europe zei: "Daikin Europe heeft meer dan 1 000 Oekraïense werknemers die werken in onze 2 fabrieken in Tsjechië en nog veel meer in onze groep. We zijn diep geschokt door de moeilijke situatie in hun thuisland en hopen dat de wereld zo snel mogelijk weer vreedzaam en veilig zal zijn. Daikin zal de situatie op de voet blijven volgen en de veiligheid van onze medewerkers blijven garanderen, en zal ook meewerken aan humanitaire hulpacties."

De entiteiten van Daikin in Europa hebben hun activiteiten in Rusland opgeschort in verband met de huidige economische, logistieke en andere situatie.

Documentzoeker
Contact
E-Mail
Bovenkant pagina