Luchtfiltratie in de voedingsmiddelen- en drankenindustrie

Verminder risico's en optimaliseer uitgaven met hulp van onze betrouwbare adviseurs

Bij de productie van voeding en dranken is filtratie van vitaal belang om kruisbesmetting te voorkomen, producten van consistente en superieure kwaliteit te garanderen en mensen en procesapparatuur te beschermen.

De lucht in een voedsel- en drankvoorziening kan het volgende bevatten:

  • Schimmels, sporen, bacteriën of virussen 
  • Vluchtige organische stoffen (VOC's)
  • Sterk ruikende stoffen (bijv. azijn)
  • Fijn stof van suiker, bloem en/of andere droge ingrediënten

Wanneer een voedsel- of drankenproducent een consistent product van hoge kwaliteit wil maken, speelt filtratie een grote rol om te voorkomen dat schimmels, sporen, bacteriën, virussen en andere bijproducten de productieruimte binnendringen. Milieu, gezondheid en veiligheid spelen zowel binnen als buiten een productieruimte een rol. Zowel de productiemedewerkers als de buitenomgeving moeten worden beschermd tegen de soorten verontreiniging die in de lucht terecht kunnen komen.

Een grondige luchtfilteraudit van uw HVAC-systemen is de eerste stap die AAF International neemt om u te voorzien van professionele begeleiding en analyse voor kostenbesparingen en vermindering van aansprakelijkheid. Ons doel bij het uitvoeren van deze audit is om uw huidige staat beter te begrijpen en u te adviseren over hoe uw systemen nog efficiënter zouden kunnen presteren. Dit op maat gemaakte luchtfilteronderzoek kost u niets en kan u aanzienlijke voordelen opleveren door u te helpen risico's te verminderen en zowel geld als tijd te besparen.

Klik hier om vandaag nog een audit in te plannen!

Kruisbesmetting kan leiden tot productiestilstand en productverlies, die beide van invloed zijn op de opbrengst en winstgevendheid van de voedsel- en drankenproducent. Een goed afgedichte omgeving is de eerste stap om kruisbesmetting te voorkomen, en een superieure filtratie is de sleutel tot het behoud van de integriteit van het proces.

AAF International bevindt zich in de ideale positie om een voedingsmiddelen- en drankenfabriek te beoordelen op de afdichting van ruimten, filtratie-efficiëntie en -effectiviteit en op mogelijkheden voor voortdurende verbetering. Met behulp van een coöperatieve en adviserende benadering streeft AAF ernaar om uw volledige filtratiebehoeften en -toepassingen te begrijpen en u te adviseren over de wettelijke vereisten voor totale luchtkwaliteit.

Wanneer een voedsel- of drankenproducent een consistent product van hoge kwaliteit wil maken, speelt filtratie een grote rol om te voorkomen dat schimmels, sporen, bacteriën, virussen en andere bijproducten de productieruimte binnendringen. Milieu, gezondheid en veiligheid spelen zowel binnen als buiten een productieruimte een rol. Zowel de productiemedewerkers als de buitenomgeving moeten worden beschermd tegen de soorten verontreiniging die in de lucht terecht kunnen komen.

Vragen?


Neem contact met ons op:
+31 (0)591 - 701025

of zoek een afdelingbij u in de buurt

Software & Diensten

Documentzoeker
Contact
E-Mail
Bovenkant pagina