Inperkingsoplossingen voor bioveiligheidslabs

Bereik op betrouwbare wijze uw vereiste bioveiligheidsniveaus


Strenge wettelijke voorschriften bepalen de werking van bioveiligheidslaboratoria en zijn gebaseerd op een risicoclassificatiesysteem met vier niveaus, variërend van geen of een laag individueel en gemeenschapsrisico tot een hoog individueel en gemeenschapsrisico (BSL 1 tot BSL 4). Inperkingsfiltersystemen zijn essentieel om de veiligheid van het personeel van bioveiligheidslaboratoria, de gemeenschap en het milieu te garanderen.

Het gebied van de biotechnologie omvat het gebruik van cellulaire en biomoleculaire processen om technologieën en producten te ontwikkelen die het leven verbeteren door vooruitgang op gebieden als geneeskunde, landbouw, brandstofproductie en waterbehoud. Onderzoek en ontwikkeling op het gebied van biotechnologie wordt uitgevoerd door universiteiten, ziekenhuizen, farmaceutische bedrijven, onderzoeksfaciliteiten en overheids- en militaire instanties.

  • Onderzoek met ziekteverwekkers, zoals virussen, parasieten, bacteriële micro-organismen of genetisch gemodificeerde organismen, heeft potentiële biologische risico's - niet alleen voor mensen, maar ook voor het milieu vanwege hun onvoorspelbare gedrag.
  • De bezorgdheid over bioveiligheid wordt deels gegenereerd door het ontstaan van nieuwe ziekten of het opnieuw opduiken van ziekten die al onder controle waren.
  • Biotechnologische laboratoria vereisen bioveiligheidsmaatregelen om hun personeel, de bevolking en het milieu te beschermen.

De bioveiligheidsoplossingen en expertise van AAF helpen klanten om aan de hoogste veiligheidseisen te voldoen.

AAF is gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en testen van complete, op maat gemaakte insluitingsfiltersystemen met HEPA-filters met maximale filtratie-efficiëntie voor een vrijwel deeltjesvrije laboratoriumomgeving om productcontaminatie te voorkomen. Het systeem filtert en bevat ook schadelijke microben en verwijdert deze uit de afgevoerde lucht.

AAF's toonaangevende expertise in kritieke toepassingen en single-source, totale systeembenadering zorgen voor naleving van de strenge wettelijke eisen voor bioveiligheidslaboratoria en bieden feilloze bescherming tegen de aanzienlijke potentiële gevaren die gepaard gaan met biotechnologisch onderzoek en ontwikkeling.

Vragen?


Neem contact met ons op:
+31 (0)591 - 701025

of zoek een afdelingbij u in de buurt

Software, diensten en producten

Documentzoeker
Contact
E-Mail
Bovenkant pagina