Binnenluchtkwaliteit voor zorginstellingen

Zorgen voor een gezonde en comfortabele omgeving in ziekenhuizen

Schone lucht is van vitaal belang in ziekenhuizen en zorginstellingen om patiënten, personeel en bezoekers te beschermen tegen ziekten en infecties in de lucht en om een comfortabele, gezonde en geurvrije omgeving te bieden. De kwaliteit van de binnenlucht (IAQ) in de instelling, die verwijst naar de lucht die wordt ingeademd door de bewoners van het gebouw, is van primair belang vanwege het onderdrukte immuunsysteem van patiënten, waardoor ze vatbaarder zijn voor nadelige gezondheidseffecten.

Geconfronteerd met een toestroom van mogelijk besmettelijke patiënten en hun families, is het duidelijk noodzakelijk dat risico's worden verminderd door het verwijderen van in de lucht zwevende verontreinigende stoffen die binnen en buiten de deuren van de faciliteit worden gegenereerd. Naast de effecten van verontreinigende stoffen op patiënten en ziekenhuispersoneel, kunnen corrosieve gassen schade veroorzaken aan HVAC-units, regelkamers en elektronische instrumenten, diagnostische apparatuur, röntgenapparaten en kantoorapparatuur.

Een grondige luchtfilteraudit van uw filtratiesystemen is de eerste stap die AAF International neemt om u te voorzien van professionele begeleiding en analyse voor luchtkwaliteit, risicovermindering en potentiële kostenbesparingen. Ons doel bij het uitvoeren van deze audit is om een beter inzicht te krijgen in uw huidige situatie en uw volledige luchtfilterbehoeften, toepassingen en doelstellingen voor de totale luchtkwaliteit. Dit op maat gemaakte luchtfiltratieonderzoek kan u aanzienlijke voordelen opleveren door u te helpen risico's te verminderen en zowel geld als tijd te besparen.

Klik hier om vandaag nog een luchtfilter-audit in te plannen!

Software & Diensten

Documentzoeker
Contact
E-Mail
Bovenkant pagina