Praktijkvoorbeelden

 

Op deze pagina vindt u praktijkvoorbeelden, ook wel case studies genoemd. Hier vindt u voorbeelden van luchtfiltratieoplossingen die wij succesvol geïmplementeerd hebben. U kunt hier wellicht praktijkvoorbeelden vinden van soortgelijke bedrijven als dat van u.

 

Door de effectiviteit van de luchtreiniger werden bacteriën, schimmels en gisten gevangen door het filter en werd de ruimte permanent ontsmet.

DTU Nanolab Denemarken vervangt 291 FFU's in cleanroom

Er zijn verschillende potentiële bronnen voor het verspreiden van virussen in de varkenshouderijen. Ventilatielucht is er daar één van.

Aan de hand van de originele plattegronden hebben we de plannen gedigitaliseerd en alle brandkleppen in het pand geïdentificeerd. Elke klep wordt in…

Door ons inspectieprogramma zal de klant snel eventuele gevaren in zijn kanaalsysteem ontdekken voordat ze een aanzienlijk risico voor de gezondheid…

Na validatie van het prototype zijn er 18 kasten gebouwd en geïnstalleerd die werken zoals te zien is op de foto's in dit document.

Door gebruik te maken van de voorgestelde oplossing van AAF dalen de bedrijfskosten aanzienlijk terwijl de luchtkwaliteit binnenshuis zelfs verbetert.

Met de Astropure 2000 luchtreiniger kunnen we de luchtkwaliteit verbeteren en zo het risico op overdracht van infecties verminderen.

In restaurant Fura hebben we een luchtreiniger met ultrazuiver deeltjesfilter geïnstalleerd om de verspreiding van virussen en stof te minimaliseren.

De mobiele AstroPure 2000 maakt het mogelijk om op betrouwbare wijze de noodzakelijke luchtverversing in het restaurant te garanderen.

Documentzoeker
Contact
E-Mail
Bovenkant pagina