Luchtfiltratie voor de farma-industrie

Hoogste bescherming voor cleanrooms en andere high purity productieomgevingen


Binnen de farmaceutische industrie zijn strenge eisen aan de zuiverheid van de lucht noodzakelijk vanwege het directe effect dat verontreiniging via de lucht heeft op de kwaliteit van de farmaceutische producten. Alles wat in direct contact kan komen met een farmaceutisch product vormt een potentieel risico op besmetting.

Vooral bij aseptisch bereide parenterale geneesmiddelen (zoals injectables en infusen) is verontreiniging uit den boze, anders kan dit leiden tot ernstige schade of levensbedreigende gezondheidsrisico's voor de patiënt.

Controle van levensvatbare en niet-levensvatbare deeltjes is cruciaal in veel procestoepassingen in de farmaceutische industrie. Bescherming van mensen tegen gevaarlijke of krachtige stoffen is net zo belangrijk. AAF biedt een grote verscheidenheid aan behuizingen voor toevoer-, afvoer- en recirculatielucht en filtertypes voor elke toepassing. 

Schone lucht is niet mogelijk zonder een zorgvuldig geselecteerd en betrouwbaar werkend luchtfiltersysteem. De prestaties van geïnstalleerde luchtfilters, of het nu gaat om zeer efficiënte HEPA-filters of voorfilters, bepalen rechtstreeks hoe effectief voorkomen wordt dat schadelijke verontreinigingen in de luchtstroom terechtkomen in procesomgevingen.

Als bij de selectie van luchtfilters echter niet ook wordt gekeken naar de operationele kosten van een bepaald product gedurende de hele levensduur, kunnen faciliteiten worden blootgesteld aan onnodige risico's en kosten.

Filterelementen

Behuizingen en apparatuur

Service

Schematisch weergave cleanroom 1

AstroHood II

De AstroHood II behuizingen zijn ontworpen voor HEPA/ULPA-filters met gelafdichting of HEPA/ULPA-filters met pakkingafdichting.

Lees hier meer over onze AstroHood II

AstroHood III

Het AAF AstroHood III TM filter is een autonome module, ontworpen voor gebruik in turbulente meng- en laminaire luchtstroom cleanroomruimten.

Lees hier meer over onze AstroHood III

Kanaalbehuizingen

Voorfiltratie voor kritische cleanroomtoepassingen.

Klik Lees hier meer over onze kanaalbehuizingen voor meer informatie.

Filterelementen

Behuizingen en apparatuur

Service

AstroFan FFU

De AAF AstroFan Filter Unit (FFU) is een autonome plafondventilator filtermodule, ontworpen voor gebruik in turbulente menging en laminaire luchtstroom cleanroomruimten.

Lees hier meer over onze AstroFan FFU

MEGAcel ® II

De media van de AAF eFRM-filtratietechnologie combineren een zeer hoge efficiëntie met de laagste drukval en de hoogste duurzaamheid.

Klik hier voor meer informatie over onze MEGAcel II

AstroCel II

Krachtige bescherming voor kritieke omgevingen.

Klik hier voor meer informatie over onze Astrocel II

Software, Diensten en Producten

Documentzoeker
Contact
E-Mail
Bovenkant pagina