Luchtfiltratie oplossingen (IAQ) voor scholen en universiteiten

Een gezonde en comfortabele omgeving is essentieel voor optimaal leerresultaat

De gezondheid en het comfort van leerlingen en leerkrachten behoren tot de vele factoren die bijdragen aan het leren en de productiviteit in de klas, die op hun beurt de prestaties en prestaties beïnvloeden.

Bovendien kan het niet tijdig en effectief reageren op slechte binnenluchtkwaliteit (IAQ) in scholen leiden tot een toename van gezondheidsproblemen op lange termijn, dure reparaties en mogelijke aansprakelijkheidsproblemen.

Binnenluchtkwaliteit (IAQ) is een belangrijk aandachtspunt voor zowel scholen als universiteiten, deels vanwege de leeftijd en algemene staat van een aantal onderwijsgebouwen.

De Europese Commissie meldt: In Europa brengen meer dan 64 miljoen leerlingen en bijna 4,5 miljoen leraren elke schooldag vele uren door op kleuter-, basis- en middelbare scholen. Kinderen brengen meer tijd op school door dan op welke andere plaats dan ook, behalve thuis.

  • Schimmels, sporen, pollen 
  • Koolmonoxide, radon, vluchtige organische stoffen (VOC's)
  • Virussen, bacteriën en bijproducten
  • Uitlaatgassen van voertuigmotoren, uitlaatgassen van industriële installaties
  • Asbest, klei, elementaire deeltjes en kunstvezels

 

Het ontwerp, de werking en het onderhoud van kwaliteitsluchtfiltersystemen zijn essentieel voor een schoon en gezond IAQ in scholen. Goed functionerende filtratiesystemen zuiveren de lucht van vuil, stof, pollen, huidschilfers en vezels, controleren geuren en verminderen de verontreinigende stoffen die de meeste IAQ-problemen in schoolgebouwen veroorzaken. Naast het verbeteren van de gezondheid en prestaties van de gebruikers, bespaart regelmatig HVAC-onderhoud ook energie.

De oplossingen voor luchtfiltratie die wij aanbevelen voor scholen en universiteiten zijn:

Lees meer over ons geïmplementeerde succesverhaal:

 

Vragen?


Neem contact met ons op:
+31 (0)591 - 701025

of zoek een afdelingbij u in de buurt

Oplossingen voor luchtfiltratie voor scholen en universiteiten

[Translate to Dutch:] Pocket Filter for schools

DriPak® NX / NX+

Dit luchtfilter kan worden gebruikt voor een groot aantal toepassingen, van eindfiltratie voor kantoorgebouwen tot voorfiltratie voor gevoelige processen.

Meer informatie

[Translate to Dutch:] VariCel VXLE compact filter for schools

VariCel ® VXLE

Het VariCel VXLE compactfilter is ontworpen voor uitstekende prestaties en hoge energiebesparingen voor zowel industriële als commerciële HVAC-installaties.

Meer informatie

Software & Diensten

Documentzoeker
Contact
E-Mail
Bovenkant pagina