Geurbestrijding met luchtfilters

Filtratieoplossingen voor een efficiënte bestrijding van onaangename geuren


Zoekt u naar een geurbestrijdingsoplossing in Nederland? Geurbestrijding is een belangrijk milieuprobleem voor veel soorten industrieën en bedrijven, waaronder afvalwaterzuiveringsinstallaties, afvalverwerking, voedingsmiddelenproductie, verpleeghuizen, ziekenhuizen, restaurants en luchthavens.

Industriële afvalwaterzuivering genereert geuren die sterk en hardnekkig kunnen zijn en overlast kunnen veroorzaken voor werknemers, bewoners, bedrijven en industrieën in de buurt van de afvalwaterzuiveringsinstallatie. Door de toenemende complexiteit en de enorme hoeveelheid chemicaliën die door industrieën wereldwijd worden gebruikt, is geurbeheersing voortdurend in ontwikkeling.

Ziekenhuizen hebben te maken met geuren afkomstig van helikopters en afval, wat ook een probleem is voor verpleeghuizen. Vliegtuigemissies, passagiersvoertuigen en luchthavendiensten dragen aanzienlijk bij aan de overvloed aan dampvormige verontreinigende stoffen en onaangename geuren in terminals en verkeerstorens. Restaurants hebben te kampen met keukenuitlaatgassen en afvalgeuren. AAF Nederland biedt verschillende oplossingen wanneer het gaat om geurbestrijding.

Als een van 's werelds grootste fabrikanten van commerciële en industriële luchtfilters, maakt AAF International een grote verscheidenheid aan producten voor het verwijderen en beheersen van zwevende deeltjes en gasvormige verontreinigingen. Omdat de behoefte aan schone lucht universeel is, ontwerpt AAF International luchtfilterproducten voor gebruik in alle soorten luchtfiltersystemen, ongeacht de oorspronkelijke fabrikant.

Het toepassingsgebied is onbeperkt en varieert van ultrazuivere lucht voor elektronica en farmaceutische productie tot het voorkomen van de verspreiding van infecties in ziekenhuizen en het verwijderen van geuren en schadelijke gassen in leefruimtes. Ons team van hoogopgeleide gasfase-professionals, gecombineerd met uitgebreide ervaring met deeltjesfiltratie, maakt AAF International bij uitstek gekwalificeerd om totaaloplossingen voor luchtfiltratie te ontwerpen.

AAF International heeft een leidende positie in de industrie ingenomen met de ontwikkeling van haar innovatieve SAAF™ (spreek uit als "SAFE") geurbestrijdingsoplossing productlijn, ontworpen om schadelijke gasvormige verontreinigingen te verminderen of te elimineren. In combinatie met onze expertise op het gebied van deeltjesfiltratie in de lucht, stellen SAAF™ producten en oplossingen ons in staat om unieke en effectieve totaaloplossingen voor filtratie te ontwikkelen om mensen, processen en apparatuur te beschermen.

De geurbestrijdingoplossing SAAF™ productlijn is voorzien van:

  • Chemische mediacassettes met superieure afdichting en energiebesparing. Deze cassettes passen ook in de meeste oudere eenheden. De behuizingen zijn ontworpen voor een stille werking en duurzaamheid.
  • Complete lijn chemische media - adsorbanten, oxidanten en mengsels geconfigureerd door en geproduceerd onder toezicht van onze wereldwijde onderzoeks- en ontwikkelingsteams van wereldklasse.
  • Omgevingsmetingen gerelateerd aan de ISA standaard S71.04: "Omgevingscondities voor procesmeet- en regelsystemen. Airborne Contaminants" om de soorten contaminanten en hun relatieve concentraties te bepalen.
  • RoHS-conforme corrosiecontrole
  • Uitgebreide, toonaangevende software - SAAF™ Tech Tools analyseert toepassingen, ontwikkelt oplossingen, configureert apparatuur en media en levert een compleet technisch voorstel.

Geen enkel ander bedrijf biedt deze combinatie van ervaring, expertise, innovatie en capaciteit om verontreinigende stoffen in de lucht, in de vorm van deeltjes en/of gassen, te bestrijden en de beste geurbestrijdingsoplossingen voor schone lucht te leveren.

Vragen?


Neem contact met ons op:
+31 (0)591 - 701025

of zoek een afdelingbij u in de buurt

Software & Diensten

Documentzoeker
Contact
E-Mail
Bovenkant pagina