TCO Diagnostic® optimaliseert TCO van de binnenluchtkwaliteit

Lokaal geoptimaliseerde filteranalyse


Het doel van TCO Diagnostic® is om u te helpen bij het selecteren van de beste filters voor uw luchtbehandelingssystemen en om inzicht te krijgen in hun gevoeligheid voor uw bedrijfsomstandigheden, zodat u uw systeem op de meest optimale en effectieve manier kunt bedienen. TCO Diagnostic biedt het inzicht om verbetermogelijkheden te identificeren, de geoptimaliseerde opties te vinden en deze af te stemmen op uw specifieke behoeften voor een allesomvattend aankoopperspectief - het verbeteren van de luchtkwaliteit, energiebesparingen en operationele flexibiliteit terwijl de totale eigendomskosten worden verlaagd. Door te werken met toepassingsspecialisten met controleerbare filterprestatieanalyses die dit nieuwe hulpmiddel gebruiken, wordt de meest effectieve manier onthuld om de productiviteit te verbeteren, de kosten te verlagen en de risico's te verkleinen.

Meest geavanceerde analytische software in de filtratie-industrie

  • Total Cost of Ownership (TCO) diagnostische analyse uitgevoerd op uw HVAC-systemen om financiële mogelijkheden te identificeren en tijd en kosten te optimaliseren.
  • De meest complete database met onafhankelijke testrapporten over filters van fabrikanten
  • Analyseert tot 4 filtratiefasen - huidig systeem en tot 3 optionele systemen
  • Toont de relatieve jaarlijkse kosten, per stadium, voor filters, energie en arbeid
  • Past zich dynamisch aan om waarden weer te geven voor totale kosten, energiekosten en verandering in filterkosten
  • Documenteert potentiële energiebesparingen die in aanmerking kunnen komen voor belastingkredieten of kortingen
  • Genereert schriftelijke rapporten waarin de gebruikte aannames en de berekende besparingen duidelijk worden weergegeven

 

De belangrijkste kostenpost die normaal gesproken de totale bedrijfskosten van een filter beïnvloedt, is energie.

Andere kosten, zoals de filter zelf, installatie, verwijdering, vracht, aankoop, overhead, opslag en de doeltreffendheid van de filter bij het schoonhouden van spoelen en leidingen om bijkomende onderhoudskosten te voorkomen, moeten echter ook in aanmerking worden genomen bij een totale kostenanalyse.

De totale TCO omvat directe en indirecte kosten, evenals immateriële kosten waaraan een monetaire waarde kan worden toegekend. TCO Diagnostic houdt rekening met al deze relevante variabelen en biedt tegelijkertijd de meest effectieve oplossing voor uw specifieke faciliteit en behoeften.

TCO Diagnostic maakt gebruik van de meest nauwkeurige methodologie en gegevensbronnen om uw totale levenscyclus, verborgen kostenveroorzakers en uitvoeringskosten te verbeteren. Het verbetert de prestaties op basis van uw omgeving, uw systemen en uw processen.

Hoewel de bevindingen van onze TCO Diagnostic u een aanzienlijk bedrag kunnen besparen, wordt het u momenteel aangeboden als een aanvullende service. Het proces begint met een eenvoudig gesprek met een van onze in de fabriek getrainde vertegenwoordigers.

Klik hier om vandaag nog uw TCO Diagnostic aan te vragen!

Vragen?


Neem contact met ons op:
+31 (0)591 - 701025

of zoek een afdelingbij u in de buurt

Software & Diensten

Documentzoeker
Contact
E-Mail
Bovenkant pagina