Schone lucht in winkelcentra

Een gezonde en comfortabele omgeving creëren


In winkelcentra is het beheersen van vervuilende stoffen in de lucht noodzakelijk om een comfortabele, gezonde en geurvrije omgeving te behouden. De verontreinigingsniveaus in deze binnenlucht kunnen tot vijf keer hoger zijn dan de buitenluchtniveaus en slechte IAQ staat in de top vijf van milieurisico's voor de volksgezondheid. Hoewel de meeste commerciële faciliteiten gebruik maken van gewone deeltjesfilters, kunnen deze filters niet alle problemen met betrekking tot slechte luchtkwaliteit oplossen. Daarnaast moet gasfiltratie worden gebruikt om de schadelijke effecten van gasvormige verontreinigingen te beheersen.

Het selecteren van de juiste filters voor uw luchtbehandelingskasten (HVAC-systemen) kan u helpen uitgaven te beperken, risico's te verkleinen en tijd te besparen. De technische dienst of installateurs die verantwoordelijk zijn voor de luchtkwaliteit in winkelcentra hebben de ondersteuning nodig van een betrouwbare adviseur die luchtfiltratie-audits en diagnoses kan uitvoeren om ervoor te zorgen dat de meest optimale effectieve oplossing wordt geselecteerd en geïnstalleerd in hun luchtfiltersystemen.

Luchtfiltersystemen in grote gebouwen moeten relatief grote luchtvolumes verwerken. Ongeveer 50% van het energieverbruik van een gebouw gaat op aan het verwarmen, koelen en verplaatsen van lucht. Bij het overwegen van de Total Cost of Ownership (TCO) is het belangrijk om in gedachten te houden dat voor een kosteneffectief gebouw, het plannen van onderhoud een belangrijke stap is in het behouden van energie-efficiëntie, het minimaliseren van kostbare stilstand en het verlengen van de levensduur van uw apparatuur.

Over de hele wereld voorziet AAF in de behoefte aan schone lucht in alle soorten commerciële faciliteiten, zoals ziekenhuizen, scholen, luchthavens, musea, financiële instellingen, hotels en winkelcentra.

Van goedkope wegwerpbare paneelfilters tot zeer efficiënte filters met een groot oppervlak en antimicrobiële en gasfase filtratie, wij brengen het breedste assortiment luchtfiltratieproducten op de markt om zowel de schoonste lucht als energiebesparingen te realiseren, wat onze oplossingen zeer duurzaam maakt.

Vragen?


Neem contact met ons op:
+31 (0)591 - 701025

of zoek een afdelingbij u in de buurt

Software & Diensten

Documentzoeker
Contact
E-Mail
Bovenkant pagina